Personalia

wiebeIng Wiebe Kuiper (MRE)

Wiebe (1979) staat voor enthousiasme, resultaatgericht en effectiviteit. De combinatie van bouwkundig ingenieur en de opleiding Master of Real Estate (MRE) maakt Wiebe tot een veelzijdig en vakbekwame adviseur op het gebied van strategische en tactische vastgoedvraagstukken. Daarnaast is hij in staat samen met de klant beleidsmatige kaders te vormen en deze te communiceren naar en te implementeren bij onderliggende aggregatieniveaus binnen het technisch beheer.

Competenties: samenwerken, creatief, resultaatgericht, onderhandelen, analytisch, daad- en denkkracht, ondernemend en initiatiefrijk.

  Ing Riens van Dijk

Riens (1955) staat voor rechtdoorzee, enthousiasme en betrokkenheid. De combinatie van bouwkundig ingenieur aangevuld met werktuigbouw-kundige kennis  en jarenlange managementervaring maakt Riens tot een veelzijdig en zeer bekwame adviseur op het gebied van tactische beheerprocessen bij vastgoedorganisaties. Samen met de klant weet hij op geheel eigen wijze een tactische brug te slaan tussen de gewenste resultaten (strategisch) en de beschikbare middelen in de praktijk (operationeel) en complexe problemen tot een goed resultaat te brengen.

Competenties: creatief, mens- en taakgericht, analytisch, daad- en denkkracht, veelzijdigheid, vasthoudendheid en abstraherend vermogen.